Tel.:
Guangzhou Apro Building Material Co., Ltd.
Guangzhou Apro Building Material Co., Ltd.

--Het Recht van de de bouwoplossing hier voor u.

Thuis Nieuws

Het recentste hete verkooppopula afbaarden-Intrekbare pergola

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Guangzhou Apro Building Material Co., Ltd. certificaten
China Guangzhou Apro Building Material Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Wij zijn zeer tevreden met de dienst met inbegrip van het vakmanschap van dit geleverde doors&windows. De vertegenwoordigers maakten het gehele proces met hun professionele manier en kennis gemakkelijker. Ik adviseer dit bedrijf om te behandelen. Vriendelijke groeten Jeef

—— Jeef

Zeer uitstekende producten die wij van APRO hebben gekregen. Wij zijn zeer tevreden met het na al installatie in Nigeria. Zij stuurden professionele mensen naar onze bouwwerf om ons voor installatie bij te staan. Ik zal meer projectorden aan hen in de toekomst geven.

—— Dave

Bedrijf Nieuws
Het recentste hete verkooppopula afbaarden-Intrekbare pergola
Laatste bedrijfsnieuws over Het recentste hete verkooppopula afbaarden-Intrekbare pergola

De openlucht Elektrische Dual-Track Intrekbare Pergola, een het toenemen ster in de Europese markt, is een modern en modieus intrekbaar daksysteem dat is niet duidelijk maar mensen een helder oog geeft, dat absoluut een aantrekkelijke toevoeging aan uw openluchtgebied is.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het recentste hete verkooppopula afbaarden-Intrekbare pergola  0

 

De intrekbare pergola is een combinatie van een orbitale luifel en het intrekbare afbaarden. De stof wordt bewogen door een speciale motor met de uitbreiding en de samentrekking van het aluminiumspoor, dat de klant toestaat om het zonlicht en de lucht van aard te voelen wanneer geopend, en waterdichte 100% kan zijn en effectief de zon blokkeren wanneer gesloten.


Het product kan windenergie weerstaan van tot 50km/h. De huidige maximumbreedte is tot 50 m, en de buiten het drijven uitbreiding: is 10m.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het recentste hete verkooppopula afbaarden-Intrekbare pergola  1

De schaduwstoffen zijn rijk en divers, met functies zoals het blokkeren van bovenmatig licht en het verhinderen van verblindende visuele betekenis. Het kan niet alleen een comfortabel en zacht licht tot stand brengen maar ook de doeltreffendheid van het openluchtlandschap verzekeren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het recentste hete verkooppopula afbaarden-Intrekbare pergola  2
De ingebouwde schroeven zorgen ervoor dat het product gecoördineerd schoon en en mooi is; Het unieke lassenmateriaal en de technologie maken de verbindingen van de stof vlakker en rimpel-vrij.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het recentste hete verkooppopula afbaarden-Intrekbare pergola  3

 

De APRO-Elektrische Dual-Track Intrekbare Pergola voorziet u van een slimme vrije tijdsruimte die schaduw, wind, en regen combineert. Wanneer gesloten, verstrekt het een ontspannende ruimte die schaduw combineert, windt en regen, en opent de luifel om van de blauwe hemel te genieten.

De openlucht in de schaduw stellende vrije tijdsproducten worden ontworpen voor binnenplaatsen, villa's, hotels, restaurants, privé clubs, parkeerterreinen, enz. De intrekbare pergola's voegen onmiddellijk een betekenis van maniertechnologie toe, voor het slimme vrije tijdshuis die technologie in de schaduw stellen om een vrije tijdsgebied tot stand te brengen.

laatste bedrijfsnieuws over Het recentste hete verkooppopula afbaarden-Intrekbare pergola  4

Bartijd : 2022-09-20 11:51:53 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Guangzhou Apro Building Material Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Fun Lee

Tel.: +8613926250102

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Guangzhou Apro Building Material Co., Ltd.
Negen van Nr 66, Midden van Huagang-Weg, Xiuquan-Straat, Huadu-District, Guangzhou, China
Tel.:00-86-13926250102
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit Deuren van het aluminium de Glijdende Glas Leverancier. © 2019 - 2023 aluminiumdoor-window.com. All Rights Reserved.