Bericht versturen
Guangzhou Apro Building Material Co., Ltd.
Guangzhou Apro Building Material Co., Ltd.
Fabrieksreis
Huis >

Guangzhou Apro Building Material Co., Ltd. Fabrieksreis

Fabrieksreis
Contactpersonen
Contactpersonen: Mrs. Fun Lee
Contact opnemen
Post ons
Productielijn

Guangzhou Apro Building Material Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Guangzhou Apro Building Material Co., Ltd. fabriek productielijn 1

productlijn beschrijving
Materiaalkeuze

Allereerst selecteren we zorgvuldig hoogwaardige grondstoffen van aluminiumlegeringen. Deze materialen ondergaan strenge kwaliteitstests om hun sterkte, corrosiebestendigheid en stabiliteit te waarborgen.en voldoet aan internationale normen.


Snijden en vormen
Na het selecteren van het materiaal wordt het aluminiumprofiel in de gewenste grootte en vorm gesneden door middel van geavanceerde snijmachines.het waarborgen van de dimensionale nauwkeurigheid van aluminiumprofielen.
Bewerkingen Het gesneden aluminiumprofiel komt in het bewerkingsproces terecht. We gebruiken CNC-apparatuur van hoge precisie voor het boren, het sloten en het frezen om ervoor te zorgen dat elk detail aan de ontwerpvereisten voldoet.

Oppervlaktebehandeling
Om de schoonheid en duurzaamheid van deuren en ramen van aluminiumlegeringen te verbeteren, voeren wij oppervlaktebehandeling uit.elektroforetische verf en poederbespuiting maken de oppervlakken van deuren en ramen gladder, slijtvast en corrosiebestendig.
Verzamelen

Met een rijke ervaring en uitstekende vaardigheden, monteren onze werknemers profielen met glas, afdichtingen, hardware accessoires, enz.om ervoor te zorgen dat de deur- en raamstructuur stabiel is en dat de schakelaar flexibel is.

 

Kwaliteitscontrole

Nadat de montage is voltooid, gaan de deuren en ramen in het strenge kwaliteitscontroleproces.oppervlakte kwaliteit, afdichting en mechanische sterkte, enz., om ervoor te zorgen dat elk product aan een hoge standaard voldoet.
Verpakking en vervoer Onze logistieke team zorgt ervoor dat de producten veilig en op tijd aan klanten worden geleverd.

 

 

 

 

 

 

OEM/ODM

Guangzhou Apro Building Material Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Onze fabriek beslaat een oppervlakte van 10.000 vierkante meter, wat betekent dat niet alleen onze productiecapaciteit gegarandeerd is, maar ook de levertijd gegarandeerd is,Elk product wordt getest in onze werkplaats om ervoor te zorgen dat het 100% probleemvrij is.Zorg ervoor dat de producten gemaakt in China worden erkend.

Guangzhou Apro Building Material Co., Ltd. fabriek productielijn 1

Guangzhou Apro Building Material Co., Ltd. fabriek productielijn 2